UPT masih samar² hmm

Last period 24/4/22 & bln 5 ni tak dtg smpai sekarang. First upt 31/5 result -ve. Then masuk 2nd week buat upt 9/6 samar² dan hari ni 11/6 juga sama result samar². Adakah pregnant? Ni my first experience #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

UPT masih samar² hmm
7 Balas

Awak sama macam saya last period 24/4. Saya check upt 24/5 sebab rasa cramp perut tapi tak turun pun period, then ada double line tapi samar. Saya tak puas hati, saya guna clearblue. Keluar pregnant 2-3 and sekarang dah 10 weeks. Kalau ikut upt awak tu dah positive pregnant dah tu. Congrats ❤️ Nak kepastian lagi awak try guna clearblue ya inshaAllah ada tu.

2y ago

Hehe Alhamdulillah semoga kandungan pn juga sihat semuanya aminn YRA. Terima kasih pn atas doa² nya😘

Saya 30/4 first day last period.. upt start naik line masa 7/6… Alhamdullilah 23/6 dah scan nmpak kantung dah… sis dah scan ke? Ikutkan kite lebih kurang je lmp..

2y ago

So far alahan tak teruk… kadang je mual tp tak teruk.. saya minum susu dngan amik folic acid je skrng ni. Cramp2 je pinggang kiri ni smpai punggung..

klau upt sy cmni , sy trus guna cleatblue kalau nk kepastian. ssbb sy ssh nk dpt teranf cmni. ble dh buat clearblue bru sy ykin sy pregnant ...

2y ago

alhamdulillah . tahniah ye. jaga elok2 kandungan tu. baby sy xgerak seharian pun sy risau sgt. smpai prgi swasta buat scan.

Alhamdulillah. insyaallah ade rezeki tu. jga kndungan leklok sis❤️

2y ago

Tq insyaallah 🥹🥰

Sis pregnant tak? Sy pun samar2 mcmni jgk

2y ago

Aminn² moga kandungan kite sehat akal & fizikan ❤️ skang ni kan pn sye percaye kalo samar line tu mmg confirm ve cume mcm sye kate maybe terlalu awal sbb punye upt da masuk mgu ke 6 pn masih samar lg tu pn test lps bgn tdo pg² hehe mgu ke 8 mcm tu br terang btui. Klo sye test ptg ke mlm ke time mmg terang btui 2line tu. Nnt sye update next scan n pn juga boleh da tu g buka buku pink 😘

Alhamdulillah..tahniah...

2y ago

Terima kasih pn ❤️

positif dah tu

2y ago

Haah pn da positif 🥰