Missed period

Sy selalu nmpk post2 yg dah missed period 5 days tapi upt still –ve. Bagi korang yg ada pgalaman mcm tu then finally dpt +ve & mgandung, blh tak share brapa hari dari missed period tu baru ada +ve result?

5 Balas

anak prtama, period lewat 21 hari.. waktu lewat 3@5 hari -ve je. hari ke 21 lewat, sy test +ve. Alhamdulillah baby skng nk masuk 1y.

5d ago

Thank you so much kongsi pgalaman sis ❤️. Spanjang period delay tu apa simptom yg sis alami?

masa anak kedua dlu, hari ke10 delay period bru dpt +ve pregnant. period cycle regular every month.

6d ago

Thanks for sharing sis ❤️

try g klnik n chck

slalu cycle berapa hari?

6d ago

30 hari. Almost 2 week on off perut tak selesa, suhu badan sedikit naik & sakit kepala

period regular tak?

6d ago

regular. today day delay 4 hari tapi masi -ve.