UPT sebelum missed period...

Hi mommies, nak tnya adakah yg prnh buat UPT sblum missed period, result mcmna? +ve ka -ve?

7 Balas

Mcm sy.. 2 hari lg nk piyed, saje test upt... Sekali naik 2 line... Sbb rasa sebelum tu... Bnyak sgt keputihan klua, plus lpas tu spotting 2,3 hari... Sikit j kat panty liner...

5y ago

ok sis, terima kasih, nk test jgala awl sblum period😁

LMP 30/9 cycle 33 hari, next period should be on 2/11 test UPT 28/10 dh naik 2 line ats bwh sama terang ☺️

5y ago

wahhh, terima kasih bkongsi pglman🤗

saya saja test 4 hari sebelum period naik 2line... sebb payudara sakit sngat...

Kalau ibu2 sejenis mmg senang pregnant sure ada 2 line...

pernah test tp chemical prgncy 😰

-ve 😂

I test 2 hari sebelum negative. Lepas seminggu test lagi dah 2 line

5y ago

Dah masuk 23 minggu 😚