Tips utk pantang sendiri?

Mommy, saya akn pantang sendiri dgn suami dan ank 2 tahun 3 bulan. Mak mertua ada tapi da tua sgt (tak mau susahkan) ada tips tak? Atau produk² yg senang nak pakai (tanpa org tlg)?#pregnancy #advicepls #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

first of all , suami kene byk main peranan nk membantu .. kalau suami buad ini insyallah senang dan mudah urusan awk untk berpantang nnt .. mcm sy brpantang sndri je baby first ... mymom ada tapi sy lebih prefer suami yg jagakan pantang sy dan anak..