Batuk dan migrain berpanjangan

Hi guys, korang ada cara tak untuk kurangkan migrain..dah banyak hari batuk, selsema dan migrain.selalu before pregnant, amek ubat batuk cap ibu dan anak dah sembuh in 3 days, nie pregnant bertukar ubat batuk sampai kelmarin try prospan dah kurang sikit gatal tekak.alhamdulillah..tapi migrain tiap hari, dan suhu badan naik turun..tahu tak kenapa..saya 23 weeks preggy..tak larat nak urus bisnes dan rumahtangga, nasib ada suami tolong2..thanks ?

1 Balas

Kalau suhu badan naik turun terus pegi hosp sis. Nurse gtau kat sy mcm tj

5y ago

Ye ke sis..kenapa ya? Tp sy xde rasa sakit pinggang or pendarahan