Dominos Pizza ??️

hi Guys, I just wondering for the mom who are pregnant for 7 weeks 5 days kan, is it OK kalau mkn dominos pizza!? ?

34 Balas

Boleh.. sy pn skrg suke sgt makan pizza...spaghetti.. 😄 cume kalau pizza tu sis xyah la nenas dye walaupun nenas dye xmasam.. kurangkan pedas Sb ad setengah perut time mgandung nie xtahan sgt pedas.. it's ok kalau selagi boleh makan.. 😆

Sedapnyaaa pizza! Makan je sis selagi berselera nak makan apa2. Semua makanan boleh ambil dalam keadaan moderate (kecuali makanan2 tajam or pedas untuk 1st tri).. yg penting folic acid jangan missed.

Boleh makan sis. Cuma kena request jangan letak nenas kalau pizza tu ada nenas. Macam saya craving pizza, masa order tu awal2 saya request taknak nenas. Staff dorang okay je 🤗

blh jer sis..mkn je asal ada selera..sy pn krap mkn pizza sjak preggy ni..hehe..tp husband x bg mkn nenas yg topping tu msa bru2 preggy..dh msuk 4months ++ br dia bg mkn 😅😅

5y ago

kannn..tekak tgh loya ni ikutkn jelah asal blh telan..hehe..wc dear 😘

Boleh je.. Sy pun suka makan pizza.. Tp topping tu nnt sy edit.. Buang apa yg x mau cth; nenas, dan xamik tambahan cheese..

mkn jelah sis... nt bpantang xleh mkn dah😆yg penting klu ade nenas tu jgn mkn tkut kndungan gugur sbb awal lg kn😊

Sy mkn jee bila tringin... Aritu adik sy blnje pizza huts..ade la dlm 4 slice mkn.. Alhamdulillah xde pape..

Tngk2 fb nampak iklan pizza..terus teringat domino pizza..kjb tu jgk suami bwk ke sana..😅

Ok je. Kalau bab nenas tu takde apa.. Sebab nenas tu dah diproses masak..

Mkn je asalkan mknn tu puan tak alergik/jejaskan kesihatan puan.