PIZZA DOMINOS

Hye semua.. boleh kew awal2 preggy nak makan pizza... tringinn lar plakk bila tgk pizza niy ???

36 Balas

Makan lah mommy nanti kempunan... Tp ingat fast food xelok ya utk baby nak besar tu... Kurangkan dan jgn selalu. Vitamin utk baby kena makan. Baru lah baby sihat ckup zat.

Sya mkn 1 kali hari tu jer,ipar beli..ada nenas,tapi sya asingkn..1 slice pun tak habis mkn sbab sya bukan mnat sngt mkn pizza ni.

Saya masa trimester pertama alahan teruk dgn nasi, sepanjang trimester pertama banyakkan makan pizza jee 😅

Boleh je.. Haritu 3mggu tkde selera mkn masatu 7mggu.. Dok makan domino n pizza jaa.. Tu jaa boleh masuk..

Lepas bersame tunggu dlm 20 mint sperm yg masuk tu terkeluar waktu nk pi tandas.....waktu pagi

Order yg xde nenas la...kdg pizza ltk nenas..sy mkn je semua..tp husband xbg mkn maggi la...

Boleh je makan. Takde masalah. Nenas masak boleh dimakan jangan nenas muda. 🙂

trimester 1 suka sgt makan pizza..sekali mkn boleh 4 keping..terkejut husband masa tu..

Haha blh je sis.. Jgn amik yg flavour samjeang plk.. Tu pedas berapi.. Cean bby nnti

Masa kandungan sya 5bln sya pun ada makan pizza us pizza tu,sekali2 takpe kot sis..