Pregnant Unknown Location

Hi guys. Currently im 6th week. Yesterday i have a heavy bleeding. Just now, a big ketulan darah keluar. Admitted since last night. And now, doctors waiting until tomorrow night to check my blood hormone. Kalau keputusan makin menurun. Bermaksud saya keguguran. This is my first time ever ?

14 Balas

Pengalaman sy... Sy misscarriage on 24/2.... Kalau ikut kiraan 6w 4/7..1 day before,sy ada spotting... So directly gi jumpa doc. Tapi scan tak nampak baby kat mana. So doc cakap PUL. Amik beta hcg urgent, result 50. 3..Then xde rezeki, esoknya passing out POC. Pakar cakap kandungan bukan 6w++, estimated baru 3w macam tu sebenarnya. So dia kira complete misscarriage. Be strong ye sis. Ada rezeki lain nanti.

5y ago

Betol sis.. Xlena tidur malam bila doc ckp kemungkinan ectopic.

sama sis...saya pun ingat ok xde bleeding semue..jumpe dr sbb rase xsihat bile scan dr kate baby dah xde...dah stop develop..dr bg 2 week if x jatuh sendiri kene go for D&C.. ni my first baby...down n sedih sgt

5y ago

insyaAllah...sedih n tgh mencari redha...tq sis..amin2

Be strong and insyaAllah Ada hikmah semua ni..papepun Doctors and team akan ada utk pantau and advise the best solution. Harap cepat sembuh 🌹

its call ectropic pregnancy....sy penah alami 4 years ago.....jgan rsau sis....insyallah ada pggantinya nanti.....keep strong💪💪

5y ago

Waiting for pengganti 😘 tq mommy, ❤️

Keep strong babe . Sy pun pnh cmtu dulu . Alhamdullilah after a years i got pregnant .

5y ago

Tq dear.. Doakan sy dapat baby macam awak ye

Keep strong..mybe akan ada kebaikan dan kegembiraan selepas ni..

5y ago

Tq dear ❤️doakan saya ye

Sis..In Shaa Allah semoga dipermudahkan segalanya ....

5y ago

In Shaa Allah...Amin

Be strong momy... will be replace better later..

5y ago

Insya Allah. Tq dear ❤️❤️

wat ever happen ..terima dengan Redha mom

5y ago

all the best mom...doa yg baik2 ja k..

keep strong ya sis

5y ago

Tq dear ❤️ doakan saya ye