Adakah pasangan/suami anda membenarkan anda memegang dan menggunakan kad kredit/ kad banknya?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

815 respon

9 Balas

Tak dan sy pun x pernah minta. Sy tau blm lg masanya utk berbelanja sakan. Tunggu skit masa lg after financially stable, xperlu minta credit card, suami sendiri kredit kad sy. Tunjuk je dia akan beri InsyaAllah 😁

selalu memang d suruhnya pegang tahu isteri bukanya boros.. sya sendiri pun segan guna duit utk benda yg bkn keperluan..

Pasangan tiada kad kredit. Saya yg ada kad kredit sendiri. Begitu juga kad bank, saya guna kad sendiri

ya..🤣🤣🤣siap kata nnti wave je k..biasa bila dia ada bersama..😆🤣

suami tak bg kad dia punya tpi suami yg kredit kan dlm kad sy😅

alhamdulillah.. ya

Tidak

tak

ya