Insulin

Gula sy 8.8 paling tinggi.. Doktor dh suruh insulin.. Tp tk tau bila nk mula insulin tu.. Tp sy tk suka injection.. Apa lg inject sendiri utk setiap hari.. Boleh ke sy x gunakm insulin.. Serius aku mmg xnk insulin ? .. Setiap hari nangis sendiri fikir insulin ni.. Sedih tau..

2 Balas

Caya doktor tu. Insulin is very important. Tak rasa sakit langsung. For ur baby development. Nanti baby sakit, kamu yg susah. Saya pernah kehilangan baby masa 23minggu sebab kencing manis tanpa insulin. That pain is more worse than injection. So pls take. Anything for our baby goodness. Be strong and positive.