Do you have good relationship with your neighborhood?
Voice your Opinion
Yes
No

2146 respon

11 Balas

Saya baik je dengan jiran semua tapi sometimes jiran terlalu busy body hal orang sampai saya rasa rimas 🥲 dulu semua benda saya boleh bertolak ansur dengan jiran , sejak jiran mula buat perangai sikit pun saya tak bagi muka gaduh besar end up tak bertegur langsung . Mana tak nya jiran saya pula jenis suka terjah rumah org pakai masuk je pantang tengok pintu gate tak tutup .. darah daging sy nk dtg rumah pun ada adab ...

tak jugak. sebab salah org kemain dok memerli. tang kene diri sendiri sentap.pastu meroyan. benda betul tapi jenis tak leh trime pendapat.

saya tak punya jiran.. rumah di wilayah kita jarak2 dan jauh

Saya tak kenal jiran saya

Sangat2 penting

#TAPxTanamera

no comment

nope

yes