baby malu malu

Good morning mommies.. Ada x yg mcm saya.. Tiap kali scan je tak nmpk jantina baby... Cuma masa sekali scan waktu week20 je doc ckp girl.. Agak2 yakin x girl? Nk soping jumpsuit kat shopee lazada pon kene pilih girl ke boy? terlepas lg la sale 12.12?kalini xdpt nk ikut instinct.. Sbb simptom mengandungkan abg dgn kakak baby dua2 ada.. ?

1 Balas

selalunya kalau x nampak tu girl. kalu boy senang je nmpak bentuk pistol 😂

4y ago

Tu lah harap2nya btul lah girl.. Surprise sungguh la baby ni😅