Just Sharing

Alhamdulillah,semalam sempat jugak pegi buat details scan utk bby. Lega rasa bila dh tau bby kat dlm tu sihat n bkn main aktif lg. Ingat nk buat 5D skali tapi bby malu pulak nk tunjuk muka,x kisah la jnji bby sihat dok kat dlm perut mama.. Abg ngn kakak pun dh perang mulut smlm lps tau jantina adik dia. Yg abg nak boy,yg kakak nk girl..Aduhai anak..

2 Balas

Alhamdulillah...ok la tu dh ada sepsg so xksh sgt lg jantina apa pn... Hehehe

Alhamdulillah