Gigi reput

Gigi saya berlubang. Adakah ini effect pembesaran baby? cara untuk mendapatkan zat kalsium tu apa ye?

9 Balas

Kalau sya doc bg sendri..ubat calcium.sebb sya kan jagaan pakar O&G...ada orang ckap..jarang2 doc bgi ubat calcium ni...jadi sya tnya doc..kalau bole mnum susu..doc x perlu da..sebab semua kat ubat suda...tinggi juga dos ubat doc bagi sebiji 500mg..sehari kena makan 4biji..tp kalau kat luar tdak tau la kalu ada jual..kalu sis beli ubat tulang pasti kn minta kebenaran yg pakar dulu....