Gigi reput

Gigi saya berlubang. Adakah ini effect pembesaran baby? cara untuk mendapatkan zat kalsium tu apa ye?

9 Balas

Ostomatrix shaklee... Khas utk tulang bby n ibu mengandung..tryla... Sy pun minum...

4y ago

Terutamanya utk ibu² y x suka minum susu.... Kalsium pntg utk tulang bayi... Kalau bay x dpt kalsium dri makanan.. dy akan serap kalsium ibu... Sbb tu rasa sakit gigi..lenguh²tulang... Sy ada jual ostematrix.. 0138789896