How long does it take you to get ready?
Voice your Opinion
Less than 30 minutes
Around 30 minutes
More than 30 minutes

5307 respon

15 Balas

Selalu 10minit kalau lukis kening menjadi.. Kalau tak menjadi padam balik.. Lukis baru.. Al maklum lah kening tak berapa nak ada🤪😅😂

semasa mengandung & masih ada anak yang masih kecil (2 tahun kebawah)semestinya kurang 30 minit.

Kalau make up 5 minit or less, tapi kalau nak bersiap cari pakaian 30minit or 40minit 😅

dari dulu sampai sekarang tak mekap dan tak teliti. selalu saya siap cepat dari suami :)

Depend..but mostly less than 30minutes..since got da child..😂😂😂✌

depends. could be as quick as 30 mins could be as long as 3 hours 🤪

cepat je..yg penting lipstick n bedak..hahaha

Just lipstick. N plembab sahaja

Less than half an hour

Less than 30 mins