Menyampah

Geram rasanya bila anak anak buah suami keluar masuk rumah. Mentang2 duduk rumah dekat2. Kita dah ada anak kecik, kadang tu tutup pintu kuat kuat. Bukak tv kuat kuat. Kang anak aku meragam masing masing bukan nak tolong jaga pun. Kang aku marah kata aku tak suka puak puak dia pulak. Dok terasa hati pulak. Benci betul. Kesian anak aku.

1 Balas

.. kalau aku lh kn, aku akn marah mereka..

5y ago

itulah pernah marah sekali. lps tu masing masing tarik muka. tp dah memang salah budak2 tu.