Geng due awal oct

Hi geng mummy, ada tak due awal bulan oct dah selamat bersalin? Skrg 35w takde rase pape pun sebab tahu awal lagi. Just nak tanya korang punya baby kerap mengeras tak? Bukan perut mengeras yang sakit contraction tu, tp baby macam mengeras menggeliat dlm perut. Tertimbul2 perut. Hitung minggu 7/10/2023. Kalau boleh nak awal sikit lerrr beranak. Sakit betis dah.

24 Balas

normal gitu sis..sy due 8/10 tp nanti kena induce 16/9 ni ckup 37w sebab kembar for bersalin svd.

9mo ago

Thanks sis... Dr ckp anytime start 13-16 sept u boleh bersalin sebab dah lepas cucuk dexa. hopefully i x kena induce as Dr ckp record before ni dtg pac dh buka jalan 5-6cm without air ketuban pecah. Dr ckp sy dh pecah air ketuban lagi susah sebab once pecah Dr semua kena standby within 10min dh full os