Geng due awal oct

Hi geng mummy, ada tak due awal bulan oct dah selamat bersalin? Skrg 35w takde rase pape pun sebab tahu awal lagi. Just nak tanya korang punya baby kerap mengeras tak? Bukan perut mengeras yang sakit contraction tu, tp baby macam mengeras menggeliat dlm perut. Tertimbul2 perut. Hitung minggu 7/10/2023. Kalau boleh nak awal sikit lerrr beranak. Sakit betis dah.

24 Balas

EDD sy 9/10/23 . Tp harap2 die nak kluar awal laaa 🤣🤣 tiap hari mmg baby akn mgliat smpai timbul2 perut. Skrg sy amal kn VCO sbb ade mslah sembelit n owg ckp blh mudahkn bsalin jugak. Apa2 pun goodluck untk awk. Semoga dpermudah bsalin n bpantang 🤲🏻

8mo ago

Kan. Awal bulan pun takpe dah kalau taknak hujung bulan 9 ni 🤣 goodluck jugak awak! Aamiin