37weeks +4

Gelisahh :(((

2 Balas

Wah minggu saya lahirkn baby sulung saya. 37w .. huhu mlm sblm brsalin saya mimpi saya jumpa baby bru lahir. Bngun tido pagi2 dh rse contraction tp selagi dlm keadaan trkawal n tak sakit sgt saya biakan je.. dri setiap satu jam jd stgah jam xlekang mulut ni selawat, doa prmudahkn urusan lps tu wktu ptg jd stiap 15 minit sakitny..Bila mcm tu trus siap2 nk g hospital.. smpai hospital alhmdulilah bukaan dh 6cm trus msuk LR. Stgah jam lps tu Alhamdulilah.. selamat putri sulung lahir. 🥰 hehe sekadar kongsi crita saya😉 bnyk juga brg xstandby mse tu. Baby dh klua awal plak 😂.. semoga awk pn dipermudahkn urusan.

biasalh puan.. gelisah sbb takut jugak sakit beranak ni.. tenangkn diri dgn zikir.. lpas tu puan boleh practice cara breathing utk deliver nanti