37weeks 6days

Syukur alhamdulilah Saya selamat melahirkan baby boy 4:30 subuh 20-07-2019

16 Balas

Alhamdulillah tahniah. Nervousnya saya dah 38weeks hari ni tapi belum ada tanda². Masih aktif makan n berjalan 😅

5y ago

Waa. Cepat juga bukaan ye. Sental juga duduk mencangkung, naik turun tangga tapi relax lagi. Cuma bahgian bawah kalau tido mmg dah ngilu².

tahniah...sy pon x sabar. now 37w4d nk jgk bby cepat keluar. dh x larat ulang alik KK sy gdm on dc.

5y ago

Aah cek bsp pulak hari sebelum review bsp. Dah la kena menunggu lama.st time sangkut gdm nurse x call saya pun. Next checkup baru bgtaw yg Sy sangkut gdm. Pastu sesuka hati bg tarikh direct jumpa dietitian, cek bsp & review bsp. Mcm kita xde keje lain nak wat. Asyik g klinik je

Alhamdulillah. Tahniah sis. Doakan saya hujung tahun nii haa. Amin

Alhamdulillah... Selamat berpantang sis... 🥰

Alhamdulillah. Tahniah. Selamat berpantang

congrats, mummy! hope all is well. 🌸

Alhamdulillah. Selamat berpantang 😊

Alhamdulillah...Tahniah sis💚

Alhamdulillah.. Tahniah sis..

tahniah..slmt berpantang.