Saya kerap keluar mcmni . Sejak masuk 36+ skang saya dh 37weeks 4 day still ad lagi .. ni apa eh ?..

Tnda bersalinke

Saya kerap keluar mcmni . Sejak masuk 36+ skang saya dh 37weeks 4 day still ad lagi .. ni apa eh ?..
6 Balas

Keputihan sis...kadang kita over penat lagi bnyk kluar..selagi dia tak bau busuk, warna jernih atau putih susu ..still normal..yg x normal warna coklat,kuning,hijo atau merah x normal...n miss v kalau gatal pon x normal..kene bagitau misi utk dptkan ubat..sbb takut infeksi miss v

saye pun keluar mcm tuh .. skrg da masuk 39 mgu deu bersalin 19/5 .. doakan semoga dipermudahkan bersalin nnti.. dan utk mommy's2 semua jugak 🤲🏻🥰

saya pon sama 37w 4d arini..keputihan byk keluar mcm ni..tggu masa je kita ni..

Saya pn tdi kluar bnyk mcm tu jga sis.. 37minggu 1hri..

normal hjung2 due byk kputihan

one of keputihan.