Ada ke yang waktu mengandung jadi gatal satu badan tanpa punca ? 🥲😅

Gatal badan

27 Balas

adaa mcm sy kene kurap tibe tibe hahahaha aduhaii sebulan juga nk pulih kt badan2 ni .. kalau satu xpe ni banyak betol meerebak kt bdn2 😂😂

ada, masa mengandung anak ketiga. kulit gatal dan kering hingga berdarah. saya ambil cuti tanpa gaji dari kandungan 5 bulan hingga bersalin.

sy gatal satu bdn masuk 30weeks ni, tak senang dduk dibuat lagi2 time nak tidur..smpai bukak cadar tukar yg baru still sama gatal merenyam2

Sy dah hujung2 baru gatal2 merenyam merata badan sampai melecet2 garu. Sapu vco utk kekalkan kulit lembab baru lega sikit

Saya dari 10w belakang badan saya penuh dengan jerawat . Tapi takgatal . Sebelum pregnant takpernah baik macamtu .

sy dah 34w ni ..perut selalu gatal .. bangun je tido tahu2 dah pedih .. bila masa garu pun x tau ..

saya masa awl kandungan doc cakap pakai losyen.....kulit kering..Alhamdullilah sekarang dh ok

sy pun ada je tiba2 naik gatal2 ada bintik2 kecik.. tk lama pastu dia hilang sendiri..

yaa . p klinik dpat ubat sapu ja . sbb takleh cucuk kndungan awal lg

normal,sma ja mcm sy msuk 7bulan rsa gatai 1bdan...