Nak Tanya normal ke mengandung dah nak masuk trimester ketiga badan jadi gatal-gatal ?

Sesiapa yang tahu tolong jawab ☺️

7 Balas

saya awal pregnant sampai sekarang bertambah pregnant acne. gatal jugak hahahaha. Dr recommend pakai sabun cetaphil je sepanjang pregnant. alhamdulillah kurang gatal. tapi still ada. lepas bersalin, baru hilang

saya rasa macam normal la sbb saya pon jadi garu sikit pon memang senang luka. saya guna lotion amway dekat tempat garu tu

sy mse preg ank2 yg lepas mcm ni..dh mcm org utan duk tergaru2🤭..mjur preg skrg xde..mgkin hormon bdn kita kot

sama la.. gatal2 ttbe xleh pakai rantai pastu gatal2 kt mulutbkt dagu 😭😭

sama ngan saya dh msuk trimester ketiga gatal² bdan jerawat bdn pun byk...

Sy pun kena macam tu. Dan kulit sgt sensitif. Mudah sgt luka bila garu.

badan lain2 .. maybe alahan gatal2 tu baru nak datang sekarang~