UPT

Garisan test lagi terang dari control ? Valid ke ea ?positive ke ?

UPT
16 Balas

Alhamdulillah tahniah puan. Saya selepas lebih daripada sebulan tak period dpt line macam puan. Masa sebulan tak period line sama terang/bahagian T lebih terang sedikit drp C.

tahniah puan?.. bnyak2kan berehat, jga kesihatan, jngn angkat brng berat.. semoga dipermudahkan sepnjng kehamilan

positive..tahniah sis..jgn angkat bnda² berat..take care...☺️ klu blh rest jee..

Alhamdulilah tahniah sis jaga kesihatan okey, doakan sya mcm tu juga ya ttc 6bulan

tahniah sis.. jaga diri jaga kesihatan smoga dipermudahkan segala urusan

mine also like this oh ..3 Kali buat .. T line lagi terang dri C line

valid.. sbb kandungan dh 7 weeks ke atas rsanya..

3y ago

kalau makin naik usia kandungan, makin kabur ke maksdnya?

syukur alhamdulillah, tahniah..

Tahniah, jaga kesihatan ☺️

Tahniah sis???