Upt positiv tapi samar2.. g scan kat klinik doktor cakap macam jadi tapi mcm x jadi🙊

gambar scan tapi tak nampak lagi. doktor bgtau dtg scan skali lagi 2week utk pengesahan. Doakan saya ye kawan2. Menunggu zuriat sendiri hampit 10 tahun.

Upt positiv tapi samar2.. g scan kat klinik doktor cakap macam jadi tapi mcm x jadi🙊
2 Balas

Sma mcm aq dlu sis ''sya p klinik swasta untk scan' doctor ckp tiada penampakan kantung janin lagi'''tpi aq ndk prcaya lh sbb first Di scan tu aq ada nmpk kantung janin,, jdi aq tngu 3bulan alhamdulillah jantung baby sdh terasa berdenyut dan bila scan d klinik kerajaan doctor bilang bby oky,, jdi selebihnya kita berserah kpd Allah spya smuanya baik - baik shja💕

4y ago

3bulan+

kalau upt dah terang sekali haa blh dah nampak kantung sis.. moga ada rezeki ya sis.. be positive

4y ago

tq sis. 😍hopefully 🤲🏼