Test UPt , negative or posotif?

#ingintahu Last period 28jan, sampai skrg blm period lg.. byk tanda2 mcm preggy.. Dah test upt, garis ke2 samar..tak sampai 5min garis ke2 hilang? Upt error ke?

2 Balas

Nmpak garis samar biasanya sbab upt x fully loaded lagi tu. bila dia dah kering skit baru la blh baca upt tu. mcm sis ckap x smpai 5 minit garis hilang. Try lagi nnt lagi seminggu

1y ago

tq sis... ok

lagi seminggu dua try repeat test pakai upt lain. result boleh baca dalam beberapa minit je, kalau lambat result invalid.

1y ago

ok tq sis.