Kuatkan saya

Gaji suami lmbt lg.. Dugaannya bulan nih. Susu ank hampir habis. Pampers dh susut. Nk pinjam dekat orang. Mmng xreti😔. Rasa malu sgt. Nk pinjam dkt family sndri. Diorang pon berkluarga. Dn bkn orang senang. Dgn mertua lg lah xharap.. Allah beratnya rasa. Ank pulak kuat susu skrang. Dgan keadaan sarat mgandung lg. Maaf ea. Klaw post saya ada yg xsenang. Kpla nih berat ja rasa. Rasa nk mluah... Ngis tuh biasa dh...dlm kpla nih dh serabut😭😭😭

8 Balas

Pernah alami. Terlampau sesak sgt. Saya jual je barang2 saya sndri,hp, cincin kahwin,baju2.Rezeki lain ada boleh cari Dan ganti. Saya utamakan Anak dlu. Nak meminjam dgn orang Mmg saya xsanggup. Ap2 pun semoga dipermudahkan. Doa banyak2 insyallah ada rezeki mendatang nnty