kurang gerak dan mommy kerap pening

Salam .. sy cuma nk tye . Biasa ke klu preg msok 6bulan . Tp pngerakan bby tuh kurg?mnendang pon perlahan je . Lps tuh even dh 6 bln preg pon pning kpala cam nk pitam tuh still lg ad . Xleh dok bdri jap . Buat krje skit mula la ase nk pengsan . Kjp2 kne bring . And lg 1 perut kerap ase mengeras . Normal ke utk 6bln preg?? Masa ank 1st xmcm nih..

1 Balas

Hb sis low ke? Mkn jga jgn biar kosong. Mkn mknn bg tmbh darah. If rasa buat kje jd xselesa just rest. Bg suami yg uruskn