makan pedas

Gais.. Nk tye.. Bahaye x mkn pedas during pregnancy? X kesah la lauk tu pedas ke, mkn nasi ggit cili padi ke, atauuuuuu samyang ramen ? im so addicted pd ramen la since preggy ni.. Ade side effect x pd bby?

20 Balas

Saya pun risau jugak. Takde la pedas extreme tp makan jugak la pedas2 macam bakso tu buh sambal kicap banyak2. Makan sambal belacan, budu. Semua buh cili padi. Kadang2 takot jugak kalau effect baby.