Did you start to like food that you never liked before while you were pregnant?
Voice your Opinion
Yes
No

3614 respon

20 Balas

sy mmang x suka bawang, sangup asingkn bawang klu dlm mkanan baru selesa mkan. tp slepas bsalin tiba² bleh msuk plak pa² bawang, 1 agi sy mmang kaki mkan pedas dah bsalin mmang x tahn pedas dah walaupn sos cili dah rasa pedas dah ermmm.. pelik tp benar 🤣

sblum. pregnant x makan spageti, laksa..... masa pregnant benda2 tu plk dk mengidam.. tiap minggu mesti ajak suami beli laksa kt pasar.. lps branak jd x suka balik dah🤣

dulu sebelum bersalin suke coklat & manisan...lps bersalin donat pun xmkn coklat xmkn...bile mkn coklat atau bnde2 manis kembang tekak...rase mcm nk muntah

Ya sebelum pregnant tak makan petai. Masa preganant tiba-tiba nak makan

Banana.. and craving for maggie n coke.. which i dont eat

i tak suka ulam2. tp makan ulam2 mse preggy hahaha

No. my taste is just the same.

western.pickle.megi :')

yes.. watermelon

chocolate 🍫