hamil kali pertama 4 bulan.

fisrt time buat keja bert kejang dn hari kdua kejang dh tiada dh smua nya kembali elok walaupon buat keja bnyk.adakah bayi sy tetap normal? Risau . Sbb tunduk apa semua xsakit mcm sblom ni.

2 Balas

Early pregnancy tak digalakkan buat kerja berat. Tak kisah la awak rasa badan awak sihat or tak. Terutama kerja2 yg boleh bagi tekanan pada perut.

Sis boleh ke klinik sbb lain org lain rasa baby dlm perut mcm mna,sis boleh cek dgn nurse atau dr