Perut kejang sentiasa& susah buat kerja2 rumah

Slm ibu2.ade x sesiapa pengalaman sama spt d.atas..sy dah 25w+ kerap rasa spt kejang perut n xboleh buat keja lama2.rasa mcm perut tu turun bawah pulak..normal ke mcm tu..btw sy 1st bby..bla mlm nk tdo pulak xselesa pusing kiri kanan rasa sakit je smua..#ingintahu

1 Balas

sama sis. saya 21 minggu asyik cramp je perut. kalau gerak buat banyak kerja cramp. kalau baring tak buat apa pun cramp jugak. tidur pun tak selesa sangat asyik terbangun je

5mo ago

kan..kdg sy risau tkut ada pape