Week 22

Firstime jadi ibu. Bulan keberapa boleh tahu gender baby ? ? tak sabar nak tahu gender baby hiks

15 Balas

Bergantung pada baby time kena scan,sis. Ada baby yg malu nak tunjuk sebab nak suprise dekat sis. Sy dulu first son,suami cakap firasat dia kuat kepada jantina lelaki. Yg kedua ni pula dia cakap girl. Hahaha....

5y ago

Betul,sis. Baby nak suprise tu. Tawakal je tapi payah la kita nak buat persediaan untuk sambut baby,kan.