16w2d dah boleh tau gender ke ?

saya bru 16w2d saya tak sabar nak tahu gender baby , agak nya dh boleh tahu ke kalau saya scan sekarang ?

7 Balas

sy 18week doc ckp masih kecik n belum boleh tngk . ikut jenis org jgk . kawan sy scan masa 22week nmpk boy . bila scan 39week girl n yg keluar pun girl ... jngn yakin sngt jantina yg nmpk d awal kandungan takut mcm kwn sy .. dh trbeli baju Boy . better kita sabar tunggu smpai 7bulan😂😅

saya scan 17 weeks 5 days dah nampak gender baby, mula mula dia tutup guna kaki then doc pujuk bukak sikit kaki terus terkangkang luas 🤣 terus nampak piu piu

dah boleh thu tpi msa scan bergantung pada posisi baby. klu msa tu baby nk tunjuk nmpak lah. hehe

sy scan minggu lepas 17w3d,dah nmpk jantina..terang² nmpk boy🤭

saya 17w2d dh dpt tahu gender dah

bergantung pada posisi bayi

Saya15week dah tau sis