Tinggal lagi 4 bulan nk bersalin buat masa nih aku rasa nebes demi anak pertama hehe 😭

23 Balas

Tenangkan diri, banyakkan berdoa 💐 mudahan semuanya baik tanpa mudarat

20/6/2022 due saya tapi x beli apa pon lagi.. 😂😂

Ibu kuat. Jangan nebes, sikit lagi nak jumpa anak dah 😆

2y ago

iya sis. saya yg second ni, xdan nak rasa nebes ke, takut nak teran ke nanti sebab sibuk dgn yg first ni. masa anak first, memang macam2 kita fikir. risau la, anak takut songsang la, xckup sifat la. allahu, mintak pada allah baik2 je. Yang kedua xsempat nak fikir 😭 abg nak attention 😭😂 awak positive je ok

semoga dipermudahkan ..enjoy the moments ..huhu

insyallah just enjoy and think positive

sma sya pn lg 4bulan tp ank ke3😊

saya lagi 3 bulan... due 9/6 ..

Sama lah kita. Tggal lgi 4bulan 😭

2y ago

Hahaha tak sangka sama 🤣

semoga dipermudahkan

semoga di permudahkan 🤗