Berat bdn slalu naik... Stiap kali g kk je nurse msti mrh brt bdn naik,buntu di buat nye,tlng bg tip

23 Balas

berat bdn msa buka buku 52kg , skrg 27minggu 65kg . ade jugak misi nasihat suruh kawal pemakanan . sy lgsg x kisah apa yg dinasihatkan . sebab skrg sy tgh berselera dan pulun habis semua makanan . bdn sy jenis cpt turun cpt naik. biarlan time mengandung ni berat bdn naik asal sihat . lps berpantang nanti baru nk dptkan berat badan ideal blk .

2y ago

sis sama dgn saya. kita makan tk bnyk pun hari hari ikut diet yg betul tapi sebulan tu boley naik 2kg 😂