Berat bdn slalu naik... Stiap kali g kk je nurse msti mrh brt bdn naik,buntu di buat nye,tlng bg tip

23 Balas

Sama sis . Saya obesiti masa mengandung 🤣 overweight bmi tak selari . Sampai kene diet kene marah dgn doc

kurg kn karbohidrat dn mknan manis..sy 1 minggu naik 1kg dh cuba diet tp berat tetap jg naik 😅

banyak ke naik?2 minggu naik 1 ke 2kg.oklah dik.tapi kalau naik sampai 3 kg mmg kena kawal juga

elakkan makan yg berlemak,minum manis,klau boleh beli beras basmati utk sis sendiri makan.

Sy masuk second trimester mmg naik mendadak kena jumpa pakar diet..hihihi...

Sama saya sis... Berat badan naik.. Kena gi klinik 2kali seminggu

Saya pun 🥲 tapi sebab hari2 makan dessert. Mau tak naik 😅

Kena control makan la kalau macam tu 😁

sy kurang mkn pun badan naik 😪😪

3y ago

sama ngan sy. sy kurang mkn pun berat badan pun naik juga..

sis naik.. berat saya turun hb turut

2y ago

Kerap mkn mlm kot... Saya pon mkn takbanyak... Tapi pelik 2kg tiap bulan...