Berat bdn slalu naik... Stiap kali g kk je nurse msti mrh brt bdn naik,buntu di buat nye,tlng bg tip

23 Balas

sy mls nk minum air gula, nk menapak check bp n urine 3 hr skli klu brt naik byk. ni sume sy dengar org kn mrh time check up. tp sy xpernh kn lg 😆 kite ni kja xde ms . kn lh jg jugak berat tu. sehari lps check up sy lps perasaan la mkn mcm2.. smggu sblm check up kawal blk berat.. ttiap buln mcm tu. sy dh dkt 8 bulan br naik 4kg doktor kate bgus. sbb time buka buku pon bmi dh overweight. die x th kite separuh nyawa nk jaga bert xbg naik byk. 😂 Alhamdulillah setakat ni perkmbangan bby ok dgn umur. sy doakn sis dpermudhkn