himommy nk tnya prnh mkn ubt iron tablet wrna cklat ni ke?sblm ni sye mkn ubt zincofer tk blh mkn😭

himommy nk tnya prnh mkn ubt iron tablet  wrna cklat ni ke?sblm ni sye mkn ubt zincofer tk blh mkn😭
18 Balas

sya mmg makan ni..2biji, but sya makan time tidur..jam 2 atau waktu2 nak kencing pagi mcm tu masa perut kosong.. sbb hb sblm ni 10.5.. makan ubat kk dah oke balik 11.0..tpiz skrang iktiar minum susu kurma delima ar rayyan juga naik la juga hb 11.2...