Confiusing

First upt samar, second opk. Apa maksudnya eh?

Confiusing
6 Balas

opk takde istilah negatif/ positif. cuma makin terang line mkin dekat dgn ovulation day. kalau dua2 line pekat mksudnya itu la hari ovulation awk dan seeloknya bersama. peluang untuk pregnant tu tinggi.gambar yg guna upt ni ada edit ke pencahayaan dia. cuba bagi yg xedit.nk tengok samar line tu mcm mana.. nampk gaya mcm pregnant. awk test guna upt clear blue..

1y ago

hak ahh. nnti repeat lgi. inshaAllah akn pekat . klau xpregnant xkn naik line walau samar mcm ni..

sy pon upt Samar³ mcm ni..4x test Sama jugak...pastu test lagi 1line je..xtaula pregnant ke x...period dah lmbt 6hari

1y ago

Lepas Tu sis pregnant or x?

Nampak mcm pregnant dah tu, cuba beli UPT brand dip n tell, insyaAllah accurate dan mudah digunakan.

opk tu negetif. upt samar2 mgkin ada, try test lg 2,3 hr lg

1y ago

cuma baik jangan guna opk utk cek hamil, opk utk cek waktu subur.

nak tnya ade x kt sini hb anak rendah..

1y ago

Hb anak rendah? Means ? Hb low masa mengandung or hb anak rendah? Kalau macam saya hb low sebab thalassemia, anak saya pulak hb low sebab anemia.

upt tu nnt test lg