UPT Samar Samar

Maksudnya positif ke walaupun samar? #1stimemom #firstbaby #pleasehelp #advicepls

UPT Samar Samar
30 Balas

sye last period 11/2/2022. sye nikah 18/2/2022 . 11/3/2022 sye tak dtg period smpai 14/3/2022. masa check upt mmg samar2 mcm ni. lps dari seminggu period tak dtg sye check lagi upt mmg jadi terang. so alhamdulillah bunting pelamin

Insyaallah positif 🥰. try nanti seminggu lagi ye. kadang² awal lagi ni dia tak jelas sangat. Tapi kalau period dah lewat,sebaiknya jaga diri ye. jaga kesihatan,pemakanan dan emosi. jangan stress². jangan angkat berat².

In Shaa Allah positif tu. mcm saya 18/3 cek line kedua jadi samar sama je. 20/3 cek sekali lagi memang naik pekat dua dua line 🤗 moga dipermudahkan urusan momy semuaaa. doakan saya juga yaaa 🌹🤲 asid folic jgn lupa

Inshallah positif, sye pon mcmtu dulu. Boleh terus start mkan acid folic. Kalau tk sbr nk tnggu seminggu beli Clearblue Digital RM49 mcmtu die sgt sensitive.

saya lambat period 2 hari.actually ada cek 2 hari lepas , tapi 1 line saja.Adakah saya ni mengandung??? bulan ni saja terlambat 2 hari..adakah saya mengandung???

Insyaallah positif tuh , nanti cuba lagi beberapa hari atau 2 minggu lagi , kalau dah confirm naik lgi double line , try prgi clinic untuk check ,

Positif tu puan. Puan boleh ulang dalam 2 minggu lagi. Puan nanti boleh scan diklinik untuk pastikan kandungan berada dalam rahim. Tahniah!!!

Terima kasih semuaa, semoga doa yg baik baik tersebut berbalik kepada ibu ibu ❤ Saya doakan ada rezeki buat ibu ibu semua.

insyaAllah positif tu , sy pon mula ii camtu , sekarang alhamdulillah , kita doa yg baik ii , semoga dikurniakn rezeki awk

Insyaallah positive, minggu depan try lg skali n buat upt lepas bangun tido awal pagi! Semoga dipermudahkan urusan!