Salam.sy nk tnya mom2.sy mengandung ank yg ke 3 dn spnjng 8 week ni sy xdek alahan lnsung.normal ke?

First time xdek alahan🥲

2 Balas

ya Allah syukur la tu kak🥺🥺🤲🏻🤲🏻 normal je smua tu.. ade yg crita kat sy dia xalahan langsung tapi suami dia yg alahan truk😂😂😂

8mo ago

alhamdulillah tu sis.. sya alahan teruk bau busuk ke bau wangi ke sya ttp nak muntah tapi suami pula kuat makan dala kurus boroi pula😂😂😂

normal awak, ada je yg sampai akhir trimester takda alahan langsung

8mo ago

Alhamdulillah..senang hati sy ..terima kasih sis