Morning Sickness

nak tnya 7weeks korg alahan mcm mne .. boleh share tak pengalaman korg .. Mcm Sy ank first n scd alahan teruk nauzubillah smpi kuar msuk hospital n Sy lupa start dr brpe week bru alahan .. ni Sy dh 7 weeks .. Masih boleh msak n muntah pun tk teruk .. first & scd babyboys #3rdhopegirls #bantusharing #ingintahu

2 Balas

Sy dr 6 weeks smpai skrg dah 11 weeks lebih masih lg alahan 🥲. Pening kepala, mual, muntah, dgn alah bau mknn lg hai laa sabar jela. Dulunya y suka bau makanan skrg jd mnympah bau mknn 🥴

2y ago

buat masa ni alah pada bau tuh Sy belum smpi lagi .. harap2 lah mcm ni jelah alahan .. tk truk mcm ank first n scd .. utk awa kuat yaa mommy .. nikmati hari2 bahagia preggy ..🥰🥰

hm takde alahan😅 sepanjang mengandung dulu cuma mual je tapi tak rasa nak muntah. mual pun sebab bau mashed potato kepci jer, 9 bulan tak leh makan ha seksa nau

2y ago

bestnyee .. hrap2 lh Sy tk truk alahan Kali ni .. msti awa penggemar mashed potato kepci .. smpi seksa tuh tk dpt mkn😂😂