Pil perancagan

Hai nk tnya...mom2 semua yg mana susukn ank yg dh mkn pil perancagan apa ye yg mom2 mkn dn ambil#firstbaby #firstmom #bantusharing

3 Balas

sy cucuk depo.mash full bf.skrg bby 10bulan.alhamdulillah semua terkawal.☺️

8mo ago

sy rasa xde.semua normal.masa awl cucuk depo tu ada la,lma2 ok☺️

saya cucuk depo. dan masih fully breastfeed baby. baby dh masok 8m

6mo ago

saya ank dah 2tahun 2bulan period x datg lngsung sebab cucuk depo..last2 sya berhnti cucuk depo mkn pil pulk

mula2 noriday..lepastu 6bulan keatas makan oralcon