Pregnant or not?

It’s our first time so wondering if this UPT clear positive? The line is so faint my husband and I are in doubt that we are pregnant

Pregnant or not?
27 Balas

Terang2 dh result tnjuk + sprti dinyatakan kt tepi tu sis..kalau - bru negatif..xpe first time excited kn hehe..bila last period? 4 weeks keatas dh boleh ke klinik..nmpk kantung je..boleh check kandungan luar atau dlm rahim..kne start mkn acid folic..welcome to the club sis 😘

Bestieeee… tu positive. Congrats. Semoga dipermudahkan segala urusan. Jgn lupa makan folic acid. Tak pun beli je obimin. Nanti da minggu ke 12. Dr akan tukar ubat. Sbb nanti obimin tak cukup da lepas 12w ke atas. Sekarang makan obimin pun da okay.

Kalo faint line Tu sis tgk smpai nak juling Biji Mata sis Tu baru faint line...pastu sis upload dlm ni Kami Akan nmpk 1line haaa Tu lagi jenuh nak tgk...ni memg dah confirm pregnant...tahniah sis..teruskan makan folic acid and Jaga diri...☺️

Alhamdulillah.. congrats .. positive tu sis.. If nak double confirm bole scan kat klinik sis.. Mcm sye pergi scan time 8week keatas sbb time 7week biasa sstgh org tak nampak lgi doc cakap.

Mybe you first time guna clear blue . Then you kata faint . 😅 this so clear clear clear positif dear . You boleh pergi mana mana klinik swasta untuk confirm kan pregnant or not .

8mo ago

itu dah lebih dr jelas puan nazirah. mmg +ve. kalau awak search previous post. ada yg guna brand sama awak. upt dia mmg xjelas. line nampak xnampak. awak boleh guna digital CB utk tahu usia kandungan awak. if masih xpercaya boleh buat beta hcg dkt private klinik😊

sy pun mcm ni jgk positif sis tapi bila sy minta doktr check darah beta hcg @ darah hormon result nye tak pregnant🥹🥹 , better sis g klinik scan dl or amik darah beta hcg

Saya pun mengandung dulu 1st time check guna clear blue jenis ni. 1 line samar 1 line terang. Terus pergi klinik scan. Alhamdulillah mengandung. Tahniah & jaga diri ya.

This is clearly positive ya. If faint, u even cannot see clearly when u snap photo.. first time using clearblue i guess.. btw, congratulation and take care mummy..

Better pergi klinik check dgn doktor , buat ultrasound scan . Kat sana boleh confirm pregnant atau tak, info lebih tepat cepat dan dapat dipercayai!

awak tu bukan nya faint line. itu dh terang bendarang dn lagi nyata. kalau faint line ni jenuh nk tengok. kami yg dlm app pon kdg xnmpk