1st trimester boleh bersama suami ?

First time pregnancy, baru 8 week okay ke kalau bersama suami ?

2 Balas

sy tanya dr mse scan 6 weeks. boleh bersama ke tk. dr ckp boleh je bersama try n error. mula2 sy was2 juga tpi dr kata try je sbb first time kan..kalau rasa sakit/ cramp, stop dulu smpai baby dh besar sikit. kalau okay, teruskan je mcm biasa. cuma jgn lasak2 sngt🤣 btw sy firstmom juga.

Boleh jika puan dan kandungan tiada apa2 risiko semasa kehamilan