Bersama suami

Hi, selamat ke kalau kita bersama dgan suami masa first trimester ni?

4 Balas

Tahan dlu..sy dlu lepas bersama terus spotting coklat..xsempat g klinik,darah mkin byk dan gugur. walaupun masatu suami bd perlahan2 je,sy plak time pregnant gian nak bd.apa2 pun sis bole tanya doc dlu leadaan rahim sis

Haritu terbaca kat apps asian parents ni gak psl ni. Sy share utk sis baca ye: https://my.theasianparent.com/seks-semasa-hamil-fakta

11mo ago

thank you sis. perkongsian yg baik 😊

selamat je. tapi tak digalakkan sgt la sbb baru lagi, kalau nak pun okay, jgn ganas n bleeding kena stop.

Baik Jangan Puan ..