Bersama suami

Week berapa dh boleh bersama ya? Kalau bersama boleh buang dlm ke? Atau kene buang luar? Maaf sangat saya first time pregnant 😅#ingintahu #firstmom

4 Balas

boleh ja nak bersama.. saya sruh suami buang luar... sbb pernah terbaca ada yg ckp air mani ni boleh menyebabkan contraction... so tak berani nak buang dlm🤭

1mo ago

Tu la ada baca jugak tu yg risau2 saya dh 13 week masih takot takot nak bersama 🥺

Boleh bersama bila2 ja kecuali kandungan dalam keadaan lemah/ perlu kan pantauan. Dr sarankan 2nd semester.

saya bersama ngn suami je awal trimester, ni nak masuk 2nd still trimester, buang dlm tiap kali bersama

1mo ago

Oh yeke baik tenkiu sis 💕💕

kalau xde mslh bleeding ke ape ke, boleh je bersama bila2 masa nak