Trimester Pertama

Boleh ke bersama suami time pregnant trimester pertama? #firstbaby #advicepls #pregnancy #bantusharing #ingintahu

7 Balas

bole tapi digalakan..tengok atas penerimaan badan sendiri sis🙂kalau ade bleeding Kene terus p hospital ye🙂

Boleh tapi nurse pesan jgn kasar2, slow steady saja. Kalau ada bleeding ka sakit ka boleh terus p hospital

takde masalah pun.. kecuali masa 2nd trim dr cakap uri kat bawah . tu tak boleh .

sbaiknye elakkan..takot apa2 jadi menyesal tak sudah..

tk digalakkan..tp klo nk buat slow la

Sy 6 bulan baru bersama ckp jujur

boleh tapi xdigalakkan